I påvente av triveligere vær

IMG_20181230_111919

– har jeg gjort noe jobb i skuta i vinter. Det har jo blitt noen turer likevel, men en del timer er lagt ned i ny byssa, noen skap som er nye og noen er forandret litt. Kjøleskapet

som før stod på benken, er felt inn i benken som resulterte i mye større benkflate og bedre plassering av vasken. I tillegg fikk jeg ut den gamle fryseboksen som egentlig bare var en gammel blikkboks med isopor rundt ut av benken. Det igjen førte til mye mer lagringsplass i benken når jeg drar på tur.

Ellers er det malt en del, nye gardiner, nytt vindu som ble til utav et instrument og noen små ting til. Forpiggen er under oppgradering nå. Det kommer en gjennomgang av båten i en av de neste episodene av – På fjorden episodene som legges ut i februar/mars en gang trolig.

En del elektrisk skal gås over i i tiden som kommer og nytt bryterpanel skal inn. Det originale har gjort sitt.

Det ser ut som det blir noen rolige uker fremover mtp tur når en ser på værmeldingene, så ta heller en titt på det som skjedde i fjor på siden her eller se gjennom filmene fra 2018 som ligger på spillelista HER

Jeg hadde tre båt bytter i fjor. En Belle 25, en Maxi 77 og den nåværende Maxi 84. Er veldig fornøyd med den jeg har nå til mitt bruk, så den beholder jeg nok.

En  ting er helt sikkert, eller to faktisk. Seilbåt er det som gjelder og det faktum at jeg aldri mer tar en båt opp om vinteren. Har blitt mange fine turer etter «sesongen» tok slutt for den vanlig båt bruker.

Stay tuned!

IMG_20181225_135626

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s