Er våren her allerede?

20190210_122108.jpg

7,5gr sol og mild vind. Jatakk🌞

Når man kommer dit at man har varmegrader på dagen og såvidt null grader på natta, da har man i mitt hode et ganske klart vårtegn.Etter ca 4 uker med snøvær av den litt ekstreme typen skjedde det noe før helga. Et mildvær med mye regn og vind slo til og mer enn halverte snømengder på to dager. Mld fremover er i hovedsak mildvær både dag og natt med noen få unntak.

Var en kort tur ved brygga i går og der var det mild vind fra sv, sol og nesten 8 deilige varmegrader. Jeg klager ikke. Men en litt rar vinter må man kunne si vi har hatt om dette virkelig er årstidsbryteren som slo over i vår modus. Veldig kort og intens vinter. Helt greit for meg i grunn. Jeg er klar for vår, mildvær og deilige dager på sjøen. Vår nå? Har trua jeg altså. Klart det vil komme innslag av kalde sure dager og sikkert snøfall og, men ikke noe som varer. Tror jeg.

Flere rydde aksjoner er og planlagt. Det blir moro å komme i gang med det igjen. Allerede til midten av uka kan vi se doble siffer på gradestokken,hvor deilig er ikke det? Det er mulig jeg sniker meg ut og tar en overnatting da, der ute et sted hvor man bare med båt finner frem. Våren er kanskje min aller beste venn.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s