Indian February

20190224_115742.jpg

For en helt utrolig februar vi har hatt. Enorme snømengder for så og hoppe rett i vårsko og flere dager godt over 10gr nå i slutten av mnd. Man kan jo ikke klage heller selv om man skjønner det ligger et vist alvor bak i disse klima tider.

På søndag sist helg, fikk vi over ti grader igjen. Blank fjord og helt fantastiske forhold på fjorden og på Hellesøya hvor vi endte opp. Hadde med frue, bror, mor og en tante på tur denne dagen.

Årets første bad ble et faktum. Lovet minstejenta hjemme at ble det 10gr denne dagen, så skulle jeg bade. Og det ble målt 11gr så da var det ingen vei utenom.

IMG_15261

Med sine friske 4,1 grad i vannet (overflatetemperatur) ble det er forfriskende opplevelse. Men så snart jeg var på land igjen var jeg varm. Sola varmet godt så i bunn og grunn var dette deilig.

Når sola begynte dale mot horrisonten trakk vi inn i båten og tok en runde med stavespillet. (Ligner på scrabble) Der tapte jeg så det sang etter. Ikke bra men veldig trivelig. I skumringa siger vi innover og kommer inn til en byopplyst havn. Vakkert som alltid. Takker for turen frender så sees vi kanskje utpå igjen snart.

For det våres nå

20190224_180503

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s