Trangsholmen

20190302_112241

2.mars var vi tre stykker og ryddet Trangsholmen, den nordligste holmen i Granholmsleia. Jeg hadde undervurdert godt mengden søppel her mtp befaringen jeg var på der i januar.

Men vi fikk ryddet hele holmen og det ble veldig bra resultat. Det ble fjernet 4 sekker med søppel noe som utgjorde ca 35kg.

Torgeir kom kajakk fra Granholmen og hadde hatt seg en lang tur i fjorden før Lars og jeg kom med seilbåten.

Mulig vi må ta en dialog med kommunen om nyperosene der ute. De sprer seg fort og gjør at det gror veldig igjen der ute. For dette er faktisk en nydelig holme. Fine teltmuligheter, fin badestrand og mange steder å hjemme seg for vind på de aller fleste retninger.

20190302_131343

Etter ryddinga var over, ble det en liten seiltur på Lars og meg. Vinden slo bra inn fra sør vest og da tok vi en runde ut og rundt Hellesøya og så inn til byen igjen. Vi to ombord kosa oss på skrå og god fart. Lars hadde roret og jeg tok trimmen.

Viktig å putte inn litt action på disse ryddeturene og så at en får rista seg litt løs etter å stå krokbøyd i times vis. Nå blir det noen uker til neste aksjon. Mulig jeg får til en rydding til på Svenner  før 4.mai aksjonen på Hellesøya.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s