Hellesøya

Uthavn Hellesøya.png

Blå ring indikerer blåbøye OFF (Oslofjord Friluftsråd)

Lokasjon: Østsiden, midt i Sandefjordsfjorden

Innseiling: Fra nord og syd. God dybde begge veier Stikker du dypt veldig så følg med om innseiling fra sør.

Ja hvor skal jeg begynne?

IMG_20181006_185650_614.jpg

Solnedgang i September ved brygga på Hellesøya

Hellesøya er for meg en av de flotteste stedene vi har i Vestfold. Spesielt før og etter sommersesongen. For all del, nydelig på sommeren og, men den ro og frihetsfølelsen man får her ute på tidlig vår sen høst og vinter, når andre folk ikke er på vannet, den er helt rå. Stor øy med turmuligheter og stier. Flott sjøørretfiske.

20180813_090708.jpg

Er en flytebrygge her og med plass til ca 4 større båter

Flott flytebrygge å legge seg til på og mulighet å ligge på anker mot stor brygge. Søppeldunker som skjærgårdstjenesten tømmer jevnlig. Mye brukt om sommeren av båtfolket. Selv om det ofte er mye små og store båter her, er det alltid plass til flere. Man føler ikke man sitter på hverandre like vel. Her har Oslofjord Friluftsråd en blåbøye for sine medlemmer. Anbefales å være medlem da de gjør mye bra for sjøen og miljøet.

20180813_084315

Hellesøya må bare oppleves. Til alle årstider. Eldorado for barn som liker å utforske så vel som voksne. Flott utsikt fra toppen av øya. Her kan du nyte noen magiske solnedganger.

Øya har utedo av bra standard. Er du ute etter en sommerøy av yrende liv og hyggelige folk? Prøv Hellesøya. Kiosk (Sesongåpen) rett over sundet på Langeby camping  med hyggelige drivere. Gode windsurfing forhold og brettseilerklubben holder til sør på campingstranda.

20180602_151635.jpg

Fra en varm sommerdag i juni 2018

Hellesøya fra 2:15 ut i filmen under