Hellesøya – Adopsjon

Hellesøya

Søppelseilere er navnet på en ryddegruppe jeg har opprettet. Gjennom adopsjons programmet til Hold Norge Rent (organisasjon) har jeg adoptert ryddeansvaret på Hellesøya. Det betyr at jeg og de som ønsker å være en del av ryddegruppa, har en mulighet gjennom organiserte aksjoner til å holde øya ren og ryddig hele året gjennom.

Gjennom ryddeportalen til www.holdNorgerent.no, kommer jeg til å legge ut 3 ryddeaksjoner ute på øya i løpet av 2019. Jeg har ryddet mye på øya det siste året og har fylt mange sekker til sammen. Nå har jeg fått en avtale med Skjærgårds tjenesten i Sandefjord. De skal komme å hente det vi samler sammen å levere det på dynga.

Øya ser generelt veldig bra ut nå etter mye rydding, men det kreves jevnlige aksjoner for at det skal holde seg slik. Det finnes og en gammel søppelfylling midt inne på øya (ikke stor), inne i skogsområdene som jeg ønsker å få fjernet. Det er ikke et stort område men det ligger i dybden og det er gammelt søppel, så det er en tidkrevende jobb å fjerne.

20180602_151635
Det er en populær plass om sommeren på Hellesøya

Ser frem til å ta fatt på ryddinga mot våren og håper det dukker opp flere, og da spesielt båtfolk som blir med. Jeg ønsker å få til en sosial greie etterpå med grilling og kanskje en vollyballkamp på øya.

Det er opprettet en gruppe på Facebook ved navn Rydding i fjæra – Sandefjord. Følg med der og i ryddeportalen for datoer på ryddeaksjonene både på Hellesøya og andre teder på kyststripa vår.

PS! Vi rydder og andre steder. Følg med på ryddeaksjoner siden min som du finner oppe til høyre (pc visning). Velkommen til å bli med strandrydding.

Ryddeaksjoner på Hellesøya:

4.Mai 2019 – Kommer

1.desember 2018

Antall ryddere: 1 (Dette var før adopsjonen ble opprettet)

IMG_20181201_151555 (1)

 

Reklamer